Entreprenør i Risskov, Århus, Randers, Silkeborg & omegn

René Mathiassen A/S udfører forskellige typer af opgaver

Hos entreprenør René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, belægning og betonarbejde i Risskov, Århus, Randers, Silkeborg og omegn.

Det betyder at vi har et knowhow som gør at vi hurtigt og sikkert kan løse opgaverne. Og da vi går ind for kvalitetsarbejde, betyder det også at vores kunder altid får fremtidssikrede løsninger.

Betonarbejde

En af vores kompetencer er etablering af fundamenter ved nybygning og tilbygninger. Deriblandt punktfundamenter og terrændæk, randfundamenter, gulve, vægge, trapper m.v.

Understøbning af ældre ejendomme i forbindelse med renovering af disse.

Jordarbejde

Vi graver for alle typer opgaver, indkørsler, parkeringsarealer, trampoliner, swimmingpools, kældre, parcelhuse, kloak og kabelarbejde samt terrænreguleringer.

 

Støbearbejde og betonarbejder

  • Vi klarer alle typer fundamenter ved nybygning og tilbygning.
  • Betonarbejder i alle afskygninger bla. stribe og punktfundamenter, terrændæk, randfundamenter, gulve, vægge, trapper mm.

Jordarbejde

  • Vi etablerer sandpuder og laver drænarbejde og kloakarbejde.
  • Vi planerer eller kuperer.
  • Vi afhenter haveaffald, grus, jord, beton og brokker.

Underboring

Vi udfører underboring hvor normale graveforhold er vanskelige eller uhensigtsmæssige. bla. ved vandsprængning. 

Skal du bruge en lokal entreprenør? 

Vi er den lokale entreprenør og kloakmester, der dækker områderne Århus, Risskov, Randers, Silkeborg & omegn. Står du med et projekt, som kræver en entreprenør? Så kontakt os på telefon: 70 20 22 22, eller på mail: rene@rene-mathiassen.dk, for et uforpligtende tilbud.

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.