Effektiv snerydning i Århus, Randers, Silkeborg

Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse i hele Århus for virksomheder, ejendoms- og boligselskaber samt private.

Vi har 24-timers vagtordning, hvilket betyder at vi efter behov indkalder snerydningsmandskabet – dag og nat.

Saltning bliver foretaget med tørsalt.

Hvis du har et areal/sti der ikke kan tåle vejsalt benyttes i stedet Urea , da dette ikke giver aflejringer på belægningen.

Priser:

Kontakt os og få en pris for saltning/snerydning af dit areal.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hver gang du har behov for snerydning og/eller saltning.

I forbindelse med glatførebekæmpelsen har vi det samme mål som jer:

At gøre det trygt og sikkert at færdes ude i vinterhalvåret.

Ring til os på 70 20 22 22, hvis I vil have lavet en serviceaftale omkring snerydning og saltning I hele Århus eller omegn.

Ved nyt snefald tager vi gerne nye kunder ind hvor vi finder en traktor der et tættest på din virksomhed hurtigst muligt.

I forbindelse med glatførebekæmpelse har vi det samme mål som jer: At gøre det trygt og sikkert at færdes ude i vinterhalvåret.

24 timers beredskab

Vi er klar til snerydning og glatførebekæmpelse 24-timer i døgnet. Vi har et pålideligt beredskab, der garanterer jer, at der bliver ryddet sne og gruset/saltet, så I kan komme sikkert frem og tilbage – hver dag.

 

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.