Kloakarbejde i Århus, Risskov og omegn

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra almindelige reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land (nedsivning) i Århus, Risskov, Randers, Silkeborg og omegn. Vi har blandt andet erfaringer i kloakseparering, hvor spildevand og regnvand bliver adskilt, og det kan der være god fornuft i.
Herved belastes kloakledningerne mindre og det vil kunne hindre problemer med oversvømmede kloaker.

Vores arbejde udføres med høj faglig kompetence og vi påtager os naturligvis ansvaret for, at kloakarbejdet udføres korrekt, således installationen er i forsvarlig stand og at de nødvendige tilladelser er på plads.

Vi hjælper naturligvis med fejlfinding og dokumentation af de lokale kloakforhold.

Autoriseret kloakmester med garanti

Alt kloakarbejde er autoriseret arbejde. Det siger loven – uanset om det drejer sig om nye installationer eller reparationer af eksisterende kloakker. Eneste undtagelse er etablering af faskiner.

Det er bygherrens/husejerens ansvar at loven bliver overholdt.

- Ved at benytte en autoriseret kloakmester påtager kloakmesteren sig ansvaret for at kloakarbejdet udføres korrekt, at installationen er i forsvarlig stand og at de nødvendige tilladelser er på plads.

- Ved at benytte autoriserede kloakmestre sikres et helt og velfungerende kloaknet, hvilket er altafgørende for et lands hygiejne og sundhed.

Fejlfindning og reparation af kloak

Med moderne maskiner og nøjagtigt måleudstyr udfører vi løsninger, der sikrer problemfrie kloakforhold i mange år.

Af de mest kendte fejl er:

 

Skal vi kigge på din kloak? 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring din kloak. Du kan kontakte os på telefon: 70 20 22 22, eller på mail: rene@rene-mathiassen.dk. Vi dækker som sagt det meste af Århus, Risskov, Randers, Silkeborg og områderne omkring.

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.