Akut kloakservice fra autoriseret kloakmester: Din garanti for holdbare løsninger

Et pludseligt tilstoppet toilet eller afløb er en stor gene, når det opstår hos såvel private som erhvervsdrivende landet over, og som skæbnen vil det, sker det naturligvis oftest på de mest ubelejlige tidspunkter. Hos Entreprenør Rene Mathiassen tilbyder vi derfor akut kloakservice alle ugens dage i Aarhus-området, så I hurtigst muligt kan vende tilbage til dagligdagen og blive tilstoppede afløb kvit. Vores kompetente medarbejdere sætter pris på en god udfordring, og vi takker derfor sjældent nej til en opgave. Hvis du derfor har brug for en effektiv, hurtig og grundig problemløsning i forbindelse med din kloak, må du endelig kontakte os. Vi bestræber os altid på at lave funktionsdygtige og langtidsholdbare løsninger, hvorfor vi glædeligt rådgiver med henblik på, hvad du kan gøre for at forbedre dine kloakforhold. 

Få et indblik i vores kloakservices

Hos Entreprenør Rene Mathiassen tilbyder vi gennemgribende totalløsninger inden for kloakservice, så du nemt kan kontakte os med henblik på en pakkeløsning til din kloak. Vi kan klare alle opgaver inden for kloakarbejde, og du kan her få et indblik i vores typiske services. Vi har alle de fornødne redskaber, udstyr biler og den nødvendige erfaring, således at det er nemt og naturligt for kunder at vælge vores virksomhed.

Kontakt os for akut kloakservice – vi kommer så hurtigt som muligt

Vores kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere sidder klar til at rådgive, vejlede og give dig et uforpligtende tilbud på akut kloakservice på telefon 70202222 eller på mail rene@rene-mathiassen.dk. Vi besigtiger altid problemet, inden vi påbegynder løsningen, så I kan få lige nøjagtig den løsning, der passer bedst til jer – vi ser frem til at høre fra jer!

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.