Kloakrensning af lokal kloakmester

Din erfarne og autoriseret kloakmester: Vi garanterer problemfrie kloakforhold og nøjagtige løsninger

Hos Entreprenør Rene Mathiassen udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde for såvel private, erhverv, boligforeninger samt forsikringsbranchen. Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring med kloakrensning og tilbyder faglig kyndig vejledning samt nøjagtige løsninger til rensning af dit kloaksystem. Det er enormt vigtigt, at man som husejer eller erhvervsdrivende husker at vedligeholde ens kloak. Når kloakken ikke vedligeholdes, risikerer du alt fra vandskader til fæle lugte eller tilstoppede vandsystemer på badeværelset eller i køkkenet. Vi udfører alt arbejde inden for kloakrens med høj faglig kompetence, og vi påtager os naturligvis også ansvaret for, at vores løsninger er korrekt udførte og i forsvarlig stand til fremtiden.

Vi tilbyder både traditionel rensning, eftersyn eller komplet kloakrensning

Når det kommer til kloakrens, kan det være fordelagtigt at investere i forebyggende løsninger såsom at få en spuling én gang årligt eller hvert andet år, så man ikke først reagerer, når uheldet er ude. Vi varetager både forebyggende løsninger, traditionel rensning, et simpelt eftersyn og komplet kloakrensning for tilstoppede systemer. Man kan komme ud for, at en kloakrensning viser sig ikke at være tilstrækkelig i problemløsningsfasen, og dertil tilbyder vi selvfølgelig også services, der omfavner reparation. I forbindelse med kloakrensning tilbyder vi derfor også:

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vores kompetente medarbejdere er klar til at rådgive, vejlede og give et uforpligtende tilbud på kloakrens via telefon 70202222 eller på mail rene@rene-mathiassen.dk. Som autoriseret kloakmester tilbyder vi garanti, et godt samarbejde og professionalitet i alle henseender. Vi arbejder i Randers, Risskov, Silkeborg, Aarhus og omegn - vi glæder os til at høre fra dig!

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.