Kloakservice - Vi har mange års erfaring

Autoriseret kloakmester: Din garanti for professionel problemhåndtering

Hos Entreprenør Rene Mathiassen har vi flere års erfaring med totalløsninger inden for kloakservice, og vi tilbyder derfor et væld af forskellige ydelser i forbindelse med reparation, rensning og udbedring af kloak for private, erhverv, boligforeninger samt forsikringsbranchen. Vores medarbejdere er fagligt kompetente, kvalitetsbevidste og ikke mindst nysgerrige på fagets udvikling, så vi altid kan tilbyde de nyeste og bedste løsninger til vores kunder. Derfor har vi også moderne maskiner og nøjagtig måleudstyr under armen, når vi udbedrer kloakproblemer for kunder i Randers, Silkeborg, Aarhus, Risskov og omegn.

Alt for mange danskere oplever problemer med deres kloak – kontakt os for problemfrie kloakforhold

Når vi oplever problemer med vores kloak – om det er en fæl lugt, et tilstoppet toilet, rotter eller generelt sløve vandforhold -, hænger det oftest sammen med, at afløbsrørene er stoppet. Det kan være svært selv at lokalisere fejlen eller overhovedet vide, hvad man skal kigge efter, og derfor bør du kontakte en autoriseret kloakmester. Al kloakarbejde er desuden autoriseret arbejde, og der er kun enkelte undtagelser for, hvad du selv må foretage dig. Hos Entreprenør Rene Mathiassen sætter vi pris på en god udfordring og takker sjældent nej til en opgave. Vores kloakservice inkluderer bl.a.:

Hvis du har brug for en anden ydelse inden for kloakservice, som ikke er nævnt her, må du ikke tøve med at henvende dig til os alligevel – der er rige chancer for, at vi også kan hjælpe med dette.

Kontakt vores erfarne, autoriseret kloakmester og indhent et godt tilbud

Uanset hvilken kloakservice du søger, vil du få en faglig kompetent medarbejder på din opgave. Vi har særligt fokus på en god dialog med vores kunder, så vi er garanteret, at det færdige arbejde afspejler den aftale, vi sammen har indgået. Du kan kontakte os på telefon 70202222 eller på mail rene@rene-mathiassen.dk og få et uforpligtende tilbud på kloakservice.

Brug for akut kloakservice?

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.