Undgå problemer med en kloakspuling

Din erfarne og autoriserede kloakmester: En grundig kloakspuling kan virke forbyggende

Hos Entreprenør Rene Mathiassen har vi i årevis arbejdet med services inden for kloakarbejde, og vi tilbyder derfor holdbare totalløsninger til forbedring af kloakforhold hos såvel private, erhverv, boligforeninger og forsikringsbranchen. Hvis du er en af de uheldige, der ofte oplever, at din kloak er stoppet og dermed giver dig problemer i dagligdagen, så kan en kloakspuling være lige dét, du står og mangler. Hos Entreprenør Rene Mathiassen anbefaler vi særligt kloakspuling til dig, der ofte oplever problemer med din kloak, fordi en årlig kloakspuling kan virke forebyggende og derfor minimere eller helt afstedkomme dine ellers hyppige kloakproblemer.  

Professionel, grundig og effektiv kloakspuling

Hos Entreprenør Rene Mathiassen sætter vi stor pris på en god udfordring og takker sjældent nej til en opgave. Vi har igennem vores mange års arbejde med kloakarbejde stødt udvidet vores sortiment af udstyr, biler og andre redskaber til at sikre fri passage i kloakker i Randers, Silkeborg, Aarhus, Risskov og omegn. En grundig kloakspuling kræver et indgående kendskab til kloakken og dens omlæggende faktorer, og derfor får du altid en faglig kompetent medarbejder på opgaven, der er kvalitetsbevidst og erfaren inden for området. En kloak er egentlig konstrueret til at være selvrensende, men der kan ofte være brug for en spuling i forbindelse med enten at udbedre eller vedligeholde kloakkens frie passage, og dette er vi specialiseret i.

Indhent et uforpligtende tilbud på kloakspuling allerede i dag

Vi sætter pris på at føre en god og gennemsigtig dialog med vores kunder forud for opgaveløsninger, så vi kan være sikre på, at det færdige arbejde afspejler den aftale, vi sammen har indgået. Vi tilbyder uforpligtende kundeservice, rådgivning og tilbud til private- og erhvervskunder via telefon 70202222 eller på mail rene@rene-mathiassen.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.