Professionel og grundig slamsugning i Aarhus og Risskov

Hos Entreprenør Rene Mathiassen tilbyder vi kvalitetsbevidst kloakarbejde i alle afskygninger og heri er slamsugning ingen undtagelse. Vi har i årevis tilbudt kloakservice til såvel private, erhverv, boligforeninger og forsikringsbranchen i Aarhus og Risskov, hvorfor vi mestrer de nødvendige, effektive totalløsninger, der skal til for at gøre dig fri af kloakproblemer. Slamsugning er en effektiv metode til at rengøre og frigøre kloakkens passager fra slam og skidt, der ellers er med til at nedsætte kloakkens funktionsdygtighed og skabe problemer i hjemmets vandsystem.   

Kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sætter pris på en udfordring

Vi er indehavere af en moderne slamsuger, der foruden at fjerne de store mængder af slam, der har ophobet sig gennem tiden, også spuler kloakken for at efterlade den så god som ny. Forud for at vælge slamsugning inspicerer vi kloakken via TV-inspektion, så vi kan være sikre på, at slamsugning er den bedste løsning til netop jeres problem. Som autoriseret kloakmestre tilbyder vi altid garanti på vores arbejde og går aldrig på kompromis med et godt resultat. Vores moderne slamsuger kan bl.a. hjælpe med følgende opgaver:

 • Rensning af kloak, tagnedløbsbrønde, fedtudskillere, pumpebrønde og lignende
 • Fjernelse af aflejringer og rødder i kloakken
 • Kloakspuling og fjernelse af vand i kælderen
 • Driftsproblemer

… og meget mere

Indhent et uforpligtende tilbud på slamsugning allerede i dag

Hos Entreprenør Rene Mathiassen varetager vi mange opgaver for forskellige kunder i Aarhus og Risskov, og vi har altid sat en dyd i god service og en god dialog med kunden. En god og gennemsigtig dialog er forudsætning for et godt samarbejde, og vi igangsætter derfor en dialog med dig, inden vi går i gang med arbejdet, så vi kan sikre os, at det færdige arbejde afspejler vores aftale. Indhent et uforpligtende tilbud på slamsugning i dag via telefon 70202222 eller på mail rene@rene-mathiassen.dk

Hvor anvender man slamsugning?

Slamsugning er ideel til en række situationer:

 • Septiktanke: Over tid kan septiktanke blive fyldt med slam, som skal fjernes for at sikre tankens funktion.
 •  Sandfang: Sand og snavs kan ophobe sig og kræver periodisk fjernelse.
 •  Kloakker: I nogle situationer, hvor der er ophobninger i kloakken, kan slamsugning være den mest effektive løsning.
 • Byggepladser: Slamsugning kan også bruges til at fjerne vand fra udgravninger på byggepladser.Hvad er forskellen mellem slamsugning og kloakspuling/kloakrensning

Mens slamsugning fokuserer på at suge og fjerne slam og affald, koncentrerer kloakspuling og kloakrensning sig om at rense kloakrørene ved at skylle dem igennem med vand under højt tryk. Dette hjælper med at fjerne blokeringer og aflejringer, der kan have sat sig fast på rørenes inderside. Ofte kan de to metoder bruges i kombination for at opnå det bedste resultat

Fordele ved slamsugning

 • Forebyggende vedligehold: Regelmæssig slamsugning kan forhindre større problemer og skader på dit kloaksystem.
 • Økonomisk: Ved at forhindre blokeringer og skader kan du spare penge på dyrere reparationer i fremtiden.
 • Miljøvenlig: Slamsugning forhindrer udslip af skadelige stoffer til miljøet ved korrekt at håndtere og bortskaffe slammet.

 

Interesseret i professionel slamsugning?

 

Kontakt os for at drøfte dine behov og få en løsning, der passer præcis til dig: Tlf:. 70202222 eller på mail: rene@rene-mathiassen.dk 

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.