Firmaet René Mathiassen’s historie går langt tilbage under navnet Gissel’s Eftf. Siden 1997 har firmaet været drevet af René Mathiassen. I 2005 tog vi konsekvensen og skiftede navn til det nuværende.

René Mathiassen “Entreprenør René Mathiassen A/S”

Vores service og spidskompetencer er ændret i årenes løb – det gælder også vores fokus på at udføre arbejdet til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset opgavens omfang møder du altid kompetente medarbejdere, der har dine behov øverst på sin dagsorden, hvad enten det gælder:

Dialog skaber tryghed

Dialog og udfordringer sætter vi højt fokus på. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi indgår altid i en tæt dialog med kunden for at sikre, at opgaven bliver løst på den mest optimale måde.

Vognmand

René Mathiassen A/S er i dag også en vognmandsforretning. Vi hører til i Risskov men kører derhen, hvor der er brug for os. Vi står altid klar til at tage imod udfordringer fra jer.

Når du vælger René Mathiassen A/S vælger du samtidig en ansvarlig miljøhåndtering”

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.