Bekæmpelse af Muldvarper

MAUKI er en kraftig og pålidelig muldvarpe og mosegrise bekæmper, som kan anvendes på store områder, hvor muldvarper og mosegrise plager.

Denne bekæmpningsmetode er ufarlig for andre dyr og organismer.

  • 100 % effektiv
  • Stor rækkevidde
  • Ufarlig for rovfugle, katte, ræve m.v.

Konstruktion

Robust galvaniseret stålstel med stålfælg og aksel med lukkede kuglelejer. Røgklokke og stålstang til undersøgelse af gangsystemet er ligeledes galvaniseret. Røgklokken kan placeres således at operatøren undgår at indånde røggasserne.

Honda motoren er med den nyeste teknologi og er derfor en driftssikker og servicevenlig benzinmotor.

Funktionalitet

På motoren er der koblet en brændstofpumpe på, som suger en doseret blanding af diesel og benzin fra en beholder ned i udstødningssystemet. Dette frembringer en kraftig røgudvikling som gennem en klokke blæses ned i gangsystemet. Det høje tryk fra Honda motorens udstødningssystem bevirker at dosering sammen med kulilten afliver muldvarpene og mosegrisene.

De dør i løbet af få sekunder og har derfor ikke mulighed for at undslippe.

Metoden er smertefri og væsentlig mere miljøvenlig og effektiv end udlægning af de kendte gifte, som både kan dræbe fugle og dyr.

Har du problemer med muldvarper i din have? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70 20 22 22, eller på mail: rene@rene-mathiassen.dk, så komme vi og kigger på din sag, og kommer med et uforpligtende tilbud.

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.

Kloak

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra alm. reparationer og nybyggeri hos private og industri samt det åbne land.