Bannernymere2 4 Bannernymere 5 1 2 3

Bekæmpelse af mulvarper

Mauki -GX200[1]MAUKI er en kraftig og pålidelig muldvarpe og mosegrise bekæmper, som kan anvendes på store områder, hvor muldvarper og mosegrise plager.

Denne bekæmpningsmetode er ufarlig for andre dyr og organismer.

  • 100 % effektiv
  • Stor rækkevidde
  • Ufarlig for rovfugle, katte, ræve m.v.

Konstruktion
Robust galvaniseret stålstel med stålfælg og aksel med lukkede kuglelejer. Røgklokke og stålstang til undersøgelse af gangsystemet er ligeledes galvaniseret. Røgklokken kan placeres således at operatøren undgår at indånde røggasserne.

Honda motoren er med den nyeste teknologi og er derfor en driftssikker og servicevenlig benzinmotor.

Funktionalitet
På motoren er der koblet en brændstofpumpe på, som suger en doseret blanding af diesel og benzin fra en beholder ned i udstødningssystemet. Dette frembringer en kraftig røgudvikling som gennem en klokke blæses ned i gangsystemet. Det høje tryk fra Honda motorens udstødningssystem bevirker at dosering sammen med kulilten afliver muldvarpene og mosegrisene.

De dør i løbet af få sekunder og har derfor ikke mulighed for at undslippe.

Metoden er smertefri og væsentlig mere miljøvenlig og effektiv end udlægning af de kendte gifte, som både kan dræbe fugle og dyr.Kontakt

Entreprenør René Mathiassen A/S
Stokagervej 17
8240 Risskov

CVR: 20 45 27 81

Tlf. 70 20 22 22
Bil. 40 45 50 89
Fax. 86 17 22 04
Email. rene@rene-mathiassen.dk

' Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol logo

Rotter

Rotter skal bekæmpes, men for at mindske risikoen for smitte er det endnu bedre, at man sikrer sig mod rotter og mus ved forebyggelse.


Læs mere om Rotter
link til rottebekæmpelse

Entreprenør

Hos René Mathiassen A/S har vi igennem årene udført alle slags opgaver inden for jord, kloak, anlæg, belægning og betonarbejde.


Læs mere om Entreprenør
Entreprenør i Risskov og Århus

Vognmand

Hos René Mathiassen A/S har vi også en mindre vognmandsforretning. Vores lastbiler er nyere og moderne, klar til at løse alle slags opgaver.


Læs mere om Vognmand
Vognmand i Aarhus og Risskov link